Pizzeria canaria-kumla

Adress: Köpmangatan 39 , 692 37 Kumla

Phone: 019-560370

Email: pizzeriacanaria@gmail.com

Web: WWW.Canaria-online.com

Org : 559150-4468

Öppettider

Mån-Tor ——–11.00-21.00

Fredag ———11.00-22.00

Lör ————-12.00-22.00

Sönd ———–12.00-21.00

Villkor

Köpevillkor

Dubbelkolla Din Beställning Innan Du Skickar Den.

Om Du Utelämnar Viktig Information I Dina Uppgifter Ansvarar Vi Inte För Utebliven Leverans.

Genom Att Beställa Accepterar Du Dessa Köpevillkor.

Vi Reserverar Oss För Typografiska Fel Och Eventuell Slutförsäljning I Vårt Produktsortiment. Om Vi Saknar En Ingrediens Så Meddelar Vi Dig Det Och Kontaktar Dig Personligen För Att Slutföra Din Beställning.

Målet Är Alltid Att Erbjuda Kortast Möjlig Leveranstid.

Efter Att Du Bekräftat Din Beställning Får Du En Preliminär Leveranstid.

Slutliga Leveranstid Kan Variera Med Både Kortare Och Längre Leveranstid.

Vi Förbehåller Oss Rätten Att Neka Leverans Till Områden Långt Bort Från Vår Restaurang.

Ångerrätten Gäller Inte Vid Beställning Av Våra Produkter I Enlighet Med Distans- Och Hemförsäljningslagen.

Vi Lagrar IP-Adressen För Varje Beställning Och Falska Beställningar Kan Spåras Och Polisanmälas.

Reklamation

Om Det Finns Problem Med En Beställning Som Du Gjort Via Vår Webbplats Eller App, Vänligen Kontakta Oss Per Telefon För Att Lämna In Ett Klagomål. Vi Kommer Att Behandla Ditt Klagomål Så Snart Som Möjligt För Att Identifiera Eventuella Fel Och Hitta En Lösning.

Vi Förbehåller Oss Rätten Att Bestämma Lämplig Lösning/Kompensation I Varje Enskilt Fall.

Betalning

Hos Oss Kan Ni Endast Förskottsbetala Din Beställning Genom Swish .

Din Beställning Är Bindande När Vi Bekräftat Den.

Eventuell Utkörningskostnad Anges På Beställningen.

Om Inget Annat Anges Är Alla Priser Inklusive Moms (12% För Mat/Hämtning/Leverans, 25% I Övrigt).

Personuppgifter

Genom Att Acceptera Våra Köpvillkor Samtycker Du Till Denna Restaurangs Insamling, Bearbetning Och Användning Av Dina Personuppgifter I Enlighet Med Tillämpliga Dataskyddslagar/Dataskyddsförordningar (GDPR).

Vi Samlar In, Behandlar Och Lagrar Personuppgifter För Att Kunna Förse Dig Med Våra Tjänster Och För Att Kunna Tillhandahålla Dem. Personuppgifter Är Information Som Gör Att Vi Direkt Eller Indirekt Kan Identifiera Dig Som Person, Såsom Ditt För- Och Efternamn, Adress, Telefonnummer, Födelsedatum, Platsdata Eller E-Postadress.

Du Kan Begära Korrigeringar, Utdrag Eller Raderingar Av Dina Uppgifter När Som Helst. Begäran Skickas Till Pizzeriacanaria@Gmail.Com, Som Är Ansvarig För Att Registrera Dina Personuppgifter.

Vi Lagrar Inte Kort- Och Banktransaktionsdata.

Leverans inom ca 30-45 min

Hur snabbt maten lagas bestäms av restaurangen och leveranstid bestäms med GPS. Leveranstiden varierar ofta med tiden på dygnet och vi reserverar oss för eventuella dröjmål till följd av lång orderkö eller trafikproblem. Avsikt är alltid att erbjuda kortast möjlig leveranstid.Restaurangen meddelar kunden så snart som möjligt vid eventuell särskild lång leveranstid. Canaria ansvarar inte för utebliven leverans till följd av otillräcklig eller felaktig information i beställningsformuläret. Personliga uppgifter som fylls i måste därför vara korrekta och tillhöra den som beställer maten.

Avhämtning 10-15 Min

Hur Snabbt Maten Lagas Bestäms Av Restaurangen Och Leveranstid Bestäms Med GPS. Leveranstiden Varierar Ofta Med Tiden På Dygnet Och Vi Reserverar Oss För Eventuella Dröjmål Till Följd Av Lång Orderkö Eller Trafikproblem. Avsikt Är Alltid Att Erbjuda Kortast Möjlig Leveranstid.Restaurangen Meddelar Kunden Så Snart Som Möjligt Vid Eventuell Särskild Lång Leveranstid. Canaria Ansvarar Inte För Utebliven Leverans Till Följd Av Otillräcklig Eller Felaktig Information I Beställningsformuläret. Personliga Uppgifter Som Fylls I Måste Därför Vara Korrekta Och Tillhöra Den Som Beställer Maten.